.Leksand - Modo 2019.01.19

Så var det då äntligen dags att presentera TMG :s Hockeyhelgsresa

Vi har för avsikt att åka upp och se matchen Leksand - Modo den 19 januari men för att riktigt "götta till" det så kommer vi att åka upp redan fredag den 18/1 och hemresan sker på söndag den 20/1 . Det blir alltså en riktigt gammal hockeyhelg enligt tradition.

Dessutom kommer det att anordnas en stor Supporterträff i Sportbaren innan matchen med start kl 12.30

Vi äter en god Buffe´och får senaste nytt från tränarhåll. Dessutom kommer det att dyka upp en och annan Leksandslegendar som ger oss några gamla minnen. En oerhört trevlig tillställning som Ola Karlsson i Örebro är "pappa" till. Priset för denna supé med underhållning är endast 250:- och vi förutsätter att alla som åker med vill deltaga.  Till denna tillställning är det "först till kvarn" som gäller så därför vill vi ha in Er anmälan så snart som möjligt.

Denna Supporterträff (250:-) betalas av den enskilde enligt senare direktiv.

 Resväg samt pris  för resa + boende och biljett kan vi inte ge i nuläget beroende på varifrån och hur många anmälningar vi får in. Viktigt är dock att Ni som har för avsikt att åka med snarast anmäler Er så vi dels kan få till resrutten samt även försäkra oss om plats på Supporterträffen.

Absolut sista dag för anmälan är fredag 4 januari men vänta inte så länge utan anmäl Er snarast så underlättar Ni för vår planering. Du anmäler Dig till Lennart 076-1477828

Ha't bra så hörs och syns vi.