Aktuellt

 Nu har vi fått programmet för  lördagens begivenheter under hockeyhelgen och Ni som ännu inte anmält Er se till att omgående göra detta. Det kommer att bli en oförglömlig lördagseftermiddag. Gå in under fliken PLANERADE RESOR : Leksand -Björklöven och se vad Ni kommer att få vara med om. Vi måste dock bli flera för att kunna hyra en buss så Ni som har för avsikt att åka, anmäl Er. Ett bättre pris och med den lördagsunderhållning som kommer att presenteras  lär vi inte kunna få till många gånger, så anmäl Er omgående till Lennart 076-1477828

Vi har även fått möjlighet att köpa Magnus "Sigge" Svenssons bok SIGGE till ett specialpris på 350:-

För denna kostnad får Ni En signerad bok i A4 format på 190 sidor med många härliga bilder och mycket intressant läsning. Boken är "ett måste" för varje sann Leksandssupporter. och den perfekta julklappen till Dig sjäv eller någon annan. Du beställer den snarast via Lennart 076-1477828 så Du säkert får en signerad upplaga.

 RESA

Nu börjar det dra ihop sig. Snart drar den allsvenska säsongen  igång. Vi vill redan nu informera om att TMG:s första resa upp till Leksand kommer att bli Fredagen den 3/11 för att vi ska vara på plats till den 4/11 då vi möter Björklöven i Tegera Arena. Hemresa blir på söndag den 5/11.

Vi kommer uppe i Leksand sammanstråla med "Örebro-Leksingarna" och tillsammans med dem få till ett trevligt evenemang med intressanta gäster god mat och som alltid "En riktigt trevlig helg"

Pris för resa, matchbiljett och 2 övernattningar 600:-

Övrig info om tider resväg mm kan Du läsa under fliken: PLANERADE RESOR - Leksand ¨Björklöven

Anmälan göres till Lennart 076-1477828 snarast möjligt så vi vet hur vi ska få till bussförbindelsen.

Ni som ännu inte betalat in Er medlemsavgift ombedes göra detta. BG: 5439-1362.

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ÅRSMÖTET 2017

Här kommer lite info från årsmötet den 8/7.

Vi i styrelsen vill först och främst  tacka de deltagare som kom till mötet och samtidigt tacka för förtroendet även kommande säsong då styrelsen valdes om utan några förändringar. Hur valet ser kan Du läsa i slutet av denna artikel. Ett speciellt tack också till Helena o Fredrik Brandqvist för att de upplät sin fina altan för vårt årsmöte.

Medlemsavgiften beslutades enligt nedan:

Vuxen: 200:-

Ungdom t.o.m 16 år: 150:-

Familj: 350:-

Medlemsavgiften betalar Ni via TMG Bankgiro: 5439-1362. Det kommer inte att skickas ut några inbetalningskort denna säsong då årsmötet beslutade att vi skulle spara portokostnaden och istället lägga de pengarna på att sponsra kommande resor.

Årsmötet beslutade även att inte sponsra damlaget kommande säsong eftersom det under de 3 år som vi sponsrat damlaget hela tiden varit problem med att vi inte fått vad vi betalat för. Dessa pengar kommer istället att läggas på våra resor, så dessa blir så billiga som möjligt.

TMG kommer kommande säsong också att förbli en fristående förening enligt ett enhälligt årsmötesbeslut.

Beträffande resor kommer resegruppen inom en snar framtid att presentera de resor föreningen planerar att resa på. Om det är någon som har något speciellt förslag så vg meddela detta till Lennart 076-1477828 så snart som möjligt. Beträffande lösbiljetter ser vi  gärna att den enskilde medlemmen själv ringer till respektive arena och beställer de biljetter Ni vill ha.

Tack än en gång och på återseende på våra resor

Styrelsen TMG

 

VAL

Ordförande för en tid av 1 år:  Tina Johansson

Kassören kvarstår  för en tid av 1 år:  Anders Erkgärds

Vice Ordföranden kvarstår för en tid av 1 år: Christer Axelsson 

Sekreterare för en tid av 2 år: Fredrik Brandqvist

Styrelseledamot för en tid av 2 år: Lennart Henryson

Styrelsesuppleant för en tid av 1 år: Anna Falk

Revisor för en tid av 1 år: Gunnar Abrahamsson

Revisorsuppl. för en tid av 1 år Peter Hermansson

Valberedare för en tid av 1 år. Kjell Oja

 

 

 

_______________________________________________________________________________________