Aktuellt

Härmed kallas alla medlemmar till ÅRSMÖTE 2017

Lördagen den 8/7

i Karlsborg

klockan 14.00

Vårt årsmöte kommer avhållas hemma hos Fredrik o Helena Brandqvist på Mossvägen 12.  Vägbeskrivning: För Er som kommer söder ifrån. Åk igenom Karlsborg mot Askersund. Fortsätt norrut genom "campingrondellen" och sväng in tredje vägen till vänster vid busskuren. Sedan kör Ni till sista huset på höger sida. För Er som kommer Norrifrån:  Kör in höger vid busskuren mitt emot den gamla nedlagda bilverkstaden och kör till sista huset på höger sida.

Hittar Ni inte trots denna beskrivning, ring lennart  076-1477828                           

Vi tänker naturligtvis bjuda på lite fika innan mötet så därför vore vi tacksamma om Ni ville höra av Er till Lennart så vi vet hur mycket vi ska köpa in. Tfn 076-1477828

Välkomna

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

 

.Lördagen den 9/7 -2016 hade föreningen sitt årsmöte i Karlsborg.

Inför 15-talet medlemmar hälsade Tina Johansson alla välkomna. Mötet inleddes med fika innan dagordningen godkändes och de olika punkterna klubbades raskt igenom. Vilka val som gjordes kommer i slutet av denna artikel.

Efter årsmötet fick vi en snabb genomgång av ett gammalt flygplan som bl.a varit verksamt under invasionen av Normandie. Här lovade vår guide Bengt Persson att vi var välkomna igen för en mera ingående genomgång. Därefter gick färden ut till Brodit, ett företag som startades av Ebbe Johansson i hans källare och som nu vuxit till Karlsborgs största civila industri med över 120 anställda. Här fick vi en mycket intressant genomgång av Peter Hermansson som guidade oss genom lokalerna.

Kvällen avslutades "som vanligt" ute i Hanken där pizza och förfriskningar avslutade kvällen. Årets frågesportsmästare blev Ingela Henryson som visade sig vara duktigast på frågesporten som avslutade kvällen.

VAL

Ordförande för en tid av 1 år:  Tina Johansson

Kassör för en tid av 2 år:  Anders Erkgärds

Vice Ordförande för en tid av 2 år: Christer Axelsson 

Kvar i styrelsen under kommande år: Fredrik Brandqvist, Lennart Henryson

Styrelsesuppleant för en tid av 1 år: Anna Falk

Revisor för en tid av 1 år: Gunnar Abrahamsson

Revisorsuppl. för en tid av 1 år Peter Hermansson

Valberedare för en tid av 1 år. Kjell Oja

Mötet beslutade även att medlemsavgiften skulle vara oförändrad

Vuxen:  200:-

Barn upp till o med 17 år: 150:-

Familjekort:  300:-

I övrigt beslutade man att inte gå med i Superstars under kommande verksamhetsår. Föreningen ska under året försöka anordna minst 10 organiserade resor. Dessutom ska man försöka att få flera medlemmar och för detta har ett utskick till tidigare medlemmar skickats ut.

Avslutningsvis vill vi i styrelsen passa på att tacka alla medlemmar för det gångna året, samt ett speciellt tack till Johan Gustavsson som fixade möteslokalen och till Peter Hermansson för en intressant guidning.

Det är vår förhoppning att vi inför återkomsten till SHL kan mobilisera minst en buss till varje resa, så Ni som har för avsikt att åka med tveka inte utan anmäl Er så fort resorna kommer upp på hemsidan.

Ha en trevlig sommar så ses vi förhoppningsvis på någon av våra resor

/styrelsen

 

 

 

 

Hej alla TMG-are.

Boka in fredagen den 19 augusti för då kommer våra underbara iskrigare till Borås för att möta Rögle i en vänskapsmatch.

Innan matchen finns tillgång till lättare mat och "förfriskningar" i direkt anslutning till hallen.

Tider för alla evenemang återkommer vi till.

TMG har lyckats komma över ett antal biljetter och förutsätter att  de flesta TMG-are nu tar tillfället i akt och hyllar våra hjältar, när de kommer ner till Borås för en match. Vi har i nuläget  inte planerat att ordna några resor till matchen men Ni kan boka biljetter som vanligt genom att ringa till Lennart 076-1477828,

Biljetterna kommer att ligga runt 100:-

 

_______________________________________________________________________________________